Van jongs af aan kom je in aanraking met de Engelse taal en al helemaal als je woonachtig bent in (de omgeving van) Amsterdam. In een internationale stad als Amsterdam kan het je regelmatig overkomen dat je wordt aangesproken in het Engels. Er lopen namelijk dagelijks genoeg toeristen rond in Amsterdam die zoeken naar ‘De Dam’ of ‘Het Rijksmuseum’ en die jou hier wellicht naar vragen. Naast dat er veel Engelssprekende toeristen in Amsterdam te vinden zijn, kun je ook gemakkelijk en snel zelf de Engelse cultuur opzoeken. Vanaf Amsterdam kun je namelijk de Ferry nemen naar Engeland en zo kom je na enkele uren varen aan in Londen of Newcastle. Ondanks dat de Engelse taal veel voorkomt, blijft het altijd lastig om een nieuwe taal eigen te maken en foutloos te spreken en schrijven. De Engelse grammatica lijkt niet op de Nederlandse en dat wil nog wel eens voor verwarring zorgen. Bovendien wordt er al op jonge leeftijd een hoog niveau van de Engelse taal verwacht en ook dit kan voor moeilijkheden zorgen tijdens het leerproces.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

De docenten van Bijlesje.nl kunnen jou hulp bieden wanneer je moeilijkheden ervaart bij het leren van de Engelse taal. Door samen actief aan de slag te gaan met bijvoorbeeld het lezen van teksten of het oefenen van grammatica, wordt de taal al snel gemakkelijker en zullen de cijfers omhoog gaan. De docenten van Bijlesje.nl leggen alles met plezier en geduld aan je uit! Kan jij wel wat extra hulp gebruiken met Engels? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens