Amsterdam is de grootste stad van Nederland en daarmee een zeer belangrijke stad voor de Nederlandse economie. Zodra je de Damrak oploopt nader je al snel de Beurs van Berlage, wat vroeger het economisch centrum was als het ging om vraag en aanbod. Zodra je door je eigen stad wandelt, zal het je opvallen dat het vak ‘economie’ veel dichterbij is dan je denkt. Denk zo bijvoorbeeld ook maar eens aan de hoeveelheid winkels in de Kalverstraat of de toeristische trekpleisters als Madame Tussauds op de Dam. Waar je eerste instantie denkt dat ‘economie’ beperkt is tot jouw schoolboek, zal je zien dat ook jij dagelijks betrokken bent bij de economie. Om er voor te zorgen dat de onderwerpen die in jouw boek besproken worden beter te begrijpen, kan het handig zijn dit meer te betrekken op de praktijk.

Bijlessen gegeven door ervaren studenten

Een bijlesdocent van Bijlesje.nl kan jou hierbij helpen! Door samen aan de slag te gaan met voorbeelden uit het dagelijks leven en samen een andere benadering van leren te zoeken, zal je merken dat economie leren een stuk makkelijker en daarmee leuker wordt. De economiedocenten van Bijlesje.nl studeren een economisch gerichte opleiding aan het HBO of de universiteit, waardoor hun kennis nog net iets verder rijkt. Bovendien woont een docent altijd in de buurt, wat het maken van een afspraak makkelijker maakt. Zou jij graag wat extra hulp krijgen in economie en bijles willen krijgen in Amsterdam? Neem dan contact met ons op of vul het onderstaande aanmeldformulier in!

Vrijblijvend inschrijven voor bijles

Hieronder kunt u zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Bijlesje.nl maakt onderscheid tussen de klant (ouder/verzorger) en de leerling. Hieronder vult u de klantgegevens in.

Klantgegevens